بهداشتی و مراقبتی

خواص روغن مورومورو Murumuru و تفاوت آن با روغن شی باتر

روغن موروم 1024x543 1 - فروشگاه اینترنتی می شاپ

مدت ها است که شی باتر یک ماده پیشرو در تولید محصولات مراقبتی پوست به شمار می‌آید، اما امروزه مواد مؤثر بیشتری به دلیل خاصیت جوان کنندگی و مرطوب کنندگی شناخته شده می‌باشند؛ مانند روغن Murumuru و روغن کوپوآکو Cupuaçu. روغن مورومورو Murumuru خواص قابل توجه‌ای برای پوست و مو دارد؛ که نسبت به مزایای روغن شی باتر واقعاً شگفت انگیز است. رطوبت رسانی و تغذیه عمیق تری برای پوست ایجاد می‌کند.

یکی از تفاوت‌های چشمگیر بین این دو روغن به منشأ و خاستگاه آن‌ها برمی گردد. شی باتر یک چربی طبیعی است که از درخت آفریقایی شیا گرفته می شود؛ در حالی که روغن مورومورو از دانه هایی به دست می‌آید که روی درخت نخل مورومورو Murumuru در جنگل های آمازون برزیل رشد می کنند.

روغن شی باتر غنی از ویتامین A، E، F و اسید های چرب ضروری امگا 3 و 9 می باشد و دارای فاکتورSPF طبیعی حدود 6 است و یک مانع طبیعی روی پوست ایجاد می کند که هم نقش محافظتی دارد و هم باعث حفظ رطوبت پوست می‌شود. روغن مورومورو Murumuru حاوی ویتامین C است و هم چنین سطح بالایی از ویتامین A و اسید های چرب را دارا است، از جمله مقادیر بالایی از اسید اولئیک مفید و مؤثر را دربردارد.

روغن مورومورو Murumuru

روغن مورومورو Murumuru

 

روغن یا کره مورومورو Murumuru چیست؟

روغن یا کره مورومورو یا روغن دانه‌ی مورومورو از منطقه آمازون برزیل به دست می آید. این کره از دانه های مورومورو استخراج می شود. کره این دانه به رنگ کرمی، سفید مایل به زرد، قهوه ای کم رنگ می باشد. این کره بافت کرمی دارد که نسبت به کره کاکائو نرم و لطیف تر است. بنابر تحقیقات انجام شده، این کره غنی از اسیدهای چرب، اسید اولئیک، ویتامین A و دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی است.

چیزی که این کره را در محصولات مراقبت از پوست بسیار مهم کرده است، وجود ویتامین A و C و اسیدهای چرب امگا 3، 6 و 9 و هم چنین 47 درصد لوریک اسید است که در شیر مادر هم یافت می‌شود. هم چنین، این کره دارای اسیدهای ضروری دیگری است که در پرورش اندام و ترمیم پوست بسیار کمک می کنند. برخی از این اسیدها عبارتند از: میریستیک اسید، اسید اولئیک و لینولئیک و پالمیتیک اسید.

فواید روغن مورومورو Murumuru:

همانند روغن کوپوآکو Cupuaçu، روغن مورومورو خاصیت جوان کنندگی و مرطوب کنندگی بسیار بالایی برای پوست دارد. ازجمله فواید مهم روغن مورومورو Murumuru برای پوست و مو عبارتند از:

  • کمک به حفظ رطوبت پوست و مو
  • آبرسانی پوست و مو
  • دارای خواص آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریالی، ضد التهابی و ضد آلرژیک بسیار
  • قدرت مرطوب کنندگی بسیار بالا و ملایم برای پوست های حساس
  • جذب سریع به لایه‌های عمیق‌تر پوست
  • حفظ حالت الاستیسیته پوست
  • خاصیت نرم کنندگی بسیار قوی برای درمان پوست‌های خشک و ترک خورده و مشکلاتی مانند پسوریازیس و اگزما
  • حفظ درخشش و نرمی طبیعی و براق شدن موها
  • بهبود انعطاف پذیری موها و کنترل موهای وز و خشک
  • درمان موهای خشک و آسیب دیده
روغن مورومورو Murumuru

روغن مورومورو Murumuru

 

فواید روغن مورومورو Murumuru برای پوست:

روغن مورومورو بسیار مرطوب کننده است و یک نرم کننده طبیعی محسوب می‌شود که به سرعت جذب پوست می شود. ساختار طبیعی این روغن به ترمیم و محافظت از پوست کمک می کند. این روغن می تواند به لایه های عمیق پوست نفوذ کند و با تحریک عملکرد سلول های الاستین و کلاژن پوست، آن را ترمیم نماید. این روغن، پوست خشک و آسیب دیده را ترمیم می کند و مواد مغذی ضروری پوست را مهیا کرده و از پوست در برابر آسیب رادیکالهای آزاد، خشکی و آسیب های ناشی از تابش نورخورشید محافظت می‌کند. همچنین، این روغن به درمان خراش‌های پوست، اگزما و پسوریازیس کمک می‌کند.

روغن  مورومورو می تواند با آکنه ها مقابله نماید. این ماده هم چنین خواص ضدپیری دارد. اولئیک اسید موجود در این روغن که سرشار از ویتامین K است به ترمیم حالت الاستیسیته و بافت پوست کمک می کند و موجب کاهش چین و چروک های  پوست می‌شود. این روغن سفت و مومی شکل کاربردهای باارزشی دارد. جدا از اینکه ضد آلرژی و آنتی باکتریال است، غنی از آنتی اکسیدان هایی است که در ضد عفونی کننده های ملایم استفاده می‌شود.

بهترین راه برای استفاده از آن این است که پس از حمام روی پوستی که کمی مرطوب است بزنید. مقداری از این روغن جامد را روی دستان خود آب کرده و به تمام بدن خود بمالید، به ویژه قسمت‌های خشک مانند آرنج، زانوها و پاشنه پا.

فواید روغن مورومورو Murumuru برای مو:

روغن مورومورو غنی از ویتامین ها و اسیدهای امگا است که برای درمان و حفظ سلامتی موها ضروری هستند. این روغن به دلیل ضخامتی که دارد، حالت الاستیسیته موهای فر را حفظ می‌کند. این روغن سلامتی را به موها باز می گرداند و با آبرسانی قوی، موهای خشک و آسیب دیده را درمان می‌کند. این ماده یک درمان طبیعی برای بهبود انعطاف پذیری و قدرت موها است و از دو شاخه شدن انتهای موها یا موخوره و دیگر آسیب ها جلوگیری می‌کند. این روغن گزینه‌ای عالی برای اضافه کردن به شامپوها، کاندیشنرها و ماسک های مو است تا رطوبت عمیقی به موها بدهد. روغن مورومورو Murumuru باعث نرم و مرطوب شدن تارهای مو می‌شود و همین امر به درخشش و سلامت موها درصورت استفاده‌ی مداوم کمک می کند.

بهترین روش برای استفاده از این روغن، بعد از شامپوزدن است. مقداری از آن را روی موهای خیس و مرطوب بزنید. این امر رطوبت را در موها نگه می‌دارد و مانند یک چسب قابل نفوذ عمل می کند که تأثیر کاندیشنرها را بیشتر می‌کند.

روغن مورومورو Murumuru

روغن مورومورو Murumuru

 

فواید روغن شی باتر Shea Butter:

شی باتر یک نرم کننده فوق العاده موثر برای پوست به شمار می رود که به طور رایج در محصولات زیبایی و مراقبت از پوست بسیار به کار می رود.

از جمله فواید روغن شی باتر Shea Butter عبارت است از:

  • مرطوب کننده فعال برای پوست و مو
  • جذب سریع در پوست  و پوست سر
  • خواص طبیعی برای مقابله با التهاب و محافظت از پوست در مقابل اشعه های UV
  • درمان التهاب، خشکی و سایر جراحت های جزئی پوست مانند اگزما
  • جلوگیری از چین و چروک پوست و کاهش ترک های پوستی (در اثر کشش پوست)
  • بازگرداندن درخشش و حالت الاستیسیته به موهای آسیب دیده
  • حفظ رطوبت برای درمان موهای خشک و شکننده

 

نتیجه‌گیری:

این روزها شرکت های بسیاری محصولات زیبایی خود را به گونه ای می سازند که حاوی مقادیر زیادی روغن مورومورو است. این ماده با روغن های دیگر ترکیب می شود تا محصولاتی از قبیل مرطوب کننده ها، لوسیون ها و شامپوها تهیه شوند. در برندهای دیگر مانند برند محصولات زیبایی وگان Lush نیز مشاهده شده است که از این روغن در تهیه ماسک صورت و دست، صابون، اسکراب بدن و کاندیشنرها استفاده می‌شود.

روغن مورومورو Murumuru  یک ماده مهم در محصولات زیبایی با خاصیت مرطوب کنندگی عمیق می باشد که آن را به یک کرم عالی برای مصرف روزانه برای بدن تبدیل کرده است و به اندازه کافی ملایم است که می‌تواند برای پوست صورت نیز استفاده شود.

 

 

منبع: teadorabeauty.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید